Nieuws

Overzicht nieuws

Samen verder bouwen aan Jeugd Gentson


Beste spelers, speelsters, coaches, ouders, vrijwilligers en sympathisanten,

 


Samen verder bouwen aan de toekomst van BBC Jeugd Gentson.

Beste spelers, speelsters, coaches, ouders, vrijwilligers en sympathisanten,

Zoals jullie weten kondigde Patrick Torrekens enkele weken geleden aan dat hij zijn functie als voorzitter eind dit seizoen wil neerleggen. De vier voorbije jaren was hij er zowat dag en nacht voor deze club, en daar zijn we hem heel erg dankbaar voor. Merci Patrick.

Waar we minstens even dankbaar voor zijn, is dat we de voorbije weken een aantal nieuwe, extra mensen bereid gevonden hebben om de club actief te ondersteunen als bestuurslid en zo mee de toekomst van BBC Jeugd Gentson vorm te geven en de kwaliteit van de werking te verbeteren.

Het bestaande bestuur wordt dus vanaf nu versterkt met 3 nieuwe leden: Nicole Engelschenschilt, Fabrice Dekerf en Christophe VanDriessche. Tegelijkertijd blijven Patrick en alle huidige bestuursleden mee aan boord, om onder leiding van Veerle Vonderlynck als voorzitter ad interim, de sportieve en organisatorische uitdagingen die op ons afkomen aan te gaan.

En die uitdagingen zijn niet min, maar aan onze missie verandert er niets, integendeel. Meer dan ooit willen wij als club via de basketsport kinderen en adolescenten helpen om zich te ontplooien tot gezonde, sociale en ruimdenkende jongeren. En onder impuls van Veerle, het bestuur en de sportieve cel is reeds gestart met het op gang trekken van de voorbereidingen voor het volgende seizoen en de verdere invulling van het sportieve project 2018-2023.

Als vernieuwd bestuursteam willen we de volgende maanden de globale filosofie en clubwerking nog beter zichtbaar maken en ons project 2018-2023 actief voorstellen en uitdragen naar iedereen. Over de uitdagingen, kansen en plannen voor de toekomst, willen we jullie trouwens ook uitgebreid informeren op onze nieuwjaarsreceptie van 19 januari 2018 in de Leopoldskazerne.

Meteen het ideale moment om met ons in gesprek te gaan, in contact te komen met ouders van andere Jeugd Gentson ploegen, of je op te geven om actief mee te werken aan ons project.

Want als club kunnen we de uitdagingen van de toekomst enkel samen met jullie, spelers, ouders, vrijwilligers en sympathisanten, aangaan. Dank voor jullie inzet en betrokkenheid, en laat ons samen verder bouwen aan de toekomst van BBC Jeugd Gentson.

Sportieve groeten,
Bestuur Jeugd Gentson

PS. : Indien je in tussentijd met vragen zit, een handje wil toesteken of meer info wenst, spreek ons gerust aan, stuur een mailtje naar bestuur.gentson@gmail.com of kom langs in de Leopoldskazerne op maandag tussen 19 u 00 en 20 u 00.


Geschreven door: Joris
Datum gepost: 14/11/2017
Aantal lezingen: 1107

Terug